Діалогова зустріч відбулася з проблем та конфліктів Лозно-Олександрівської ОТГ, мепінгованих на ГІСМАОВК.

Діалогова зустріч відбулася з проблем та конфліктів Лозно-Олександрівської ОТГ, мепінгованих на ГІСМАОВК.

15 вересня 2021 року відбулась діалогова зустріч в Zoom-конференції за представниками Лозно-Олександрівської ОТГ за участю представників влади, радниці Програми ООН з відновлення та розбудови миру та посередників мережі ГІСМАОВК. Програма зустрічі була присвячена «Обговоренню ситуації щодо опалення закладу освіти у смт. Привілля». Посилання на конфлікт у системі:https://dialog-ua.org/problems/106-problema-z-opalennyam-zakladiv-osvity-u-smt-pryvillya.html

В ході зустрічі учасники з'ясували, що на сьогоднішній день конфлікту між відділом освіти та сільською радою не має. 

Це обумовлено тим, що Привільська ОТГ увійшла до складу Лозно-Олександрівської ОТГ. У минолорічному опалювальному сезоні були проблеми з опаленням у Привільській сільській школі. Однак, за інформацією представників міської влади, в якій було проведено поточний ремонт направлений на підвищення енергозбереження, в результаті якого було замінено одинадцять дверей в школі. У зв’язку з чим заклад освіти у с. Привілля готовий до опалювального сезону 2021-2022 років. Керівник відділу освіти та заступник Голови ОТГ відповідальний за ЖКГ Лозно-Олександрівської ОТГ поінформували учасників про готовність закладу освіти до опалювального сезону в повному обсязі.

Представниця Програми ООН з відновлення та розбудови миру Ганна Борова поінформувала учасників про роботу системи ГІСМАОВК та її можливості для громади. 

Усі учасники зустрічі відмітили позитивну динаміку проведення діалогу та наголосили, що зустріч була цікавою та конструктивною.

Діалогова зустріч в онлайн форматі проводилась посередниками ГІСМАОВК в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру. реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

15:35
247
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...