Як кожен може долучитися до ГІСМАОВК?

Як кожен може долучитися до ГІСМАОВК?

Вся робота нашої спільноти: аналітиків конфлікту, експертів, радників та посередників – це замкнутий цикл роботи з вирішення конфліктів. ГІСМАОВК – дійсно унікальна й самодостатня система.

Але при цьому долучитися і стати тим, хто покращує ситуацію з конфліктами в Україні, може кожен!

Відвідувачі сайту ГІСМАОВК можуть повідомити про конфлікт, натиснувши однойменну кнопку на головній сторінці вебсервісу.

Після цього треба буде заповнити відповідну форму та внести дані, що вам відомі про конфлікт.

Опитування анонімне і конфіденційне!

Надана вами інформація одразу не потрапить на мапу конфліктів. Інформація, яка подається через кнопку «ПОВІДОМИТИ ПРО КОНФЛІКТ» проходить декілька рівнів перевірки аналітиками конфліктів ГІСМАОВК. Лише після ретельної та всебічної перевірки, повна інформація про конфлікт подається на розгляд до Експертної ради нашої системи. Ця рада приймає рішення щодо подальшого мепінгу конфлікту.

До того ж користувачі платформи мають змогу самостійно відстежувати конфлікт. Якщо ви бажаєте, ви можете отримувати сповіщення про зміну статусу конфлікту на пошту або у вигляді сповіщень на сайті. Для цього вам потрібно підписатись на ці сповіщення на сайті системи.

На сьогодні, можливість повідомлення про конфлікти є для всіх областей України.

Крім того, ми працюємо на всіх стадіях конфлікту, в т.ч. й передконфліктній стадії.

Доєднуйтеся і ви до повідомлень про конфліктні ситуації чи напруги в ваших громадах!

***

ГІСМАОВК була створена в 2019 році і втілюється ГО «Центр права та посередництва» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої у рамках проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

19:00
246
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...