Онлайн-курс «Мирні методи вирішення конфліктів: медіація, переговори та діалог» для регіональних посередників ГІСМАОВК Запорізької області

Онлайн-курс «Мирні методи вирішення конфліктів: медіація, переговори та діалог» для регіональних посередників ГІСМАОВК Запорізької області

Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошує набір учасників на участь в онлайн-«Мирні методи вирішення конфліктів: медіація, переговори та діалог» для регіональних посередників ГІСМАОВК Запорізької області та громадських інклюзивних радників, що відбудеться 11-21 жовтня 2021 року в онлайн-форматі (додаток Zoom).

Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошує набір учасників на онлайн-навчання «Мирні методи вирішення конфліктів: медіація, переговори та діалог»для регіональних посередників ГІСМАОВК Запорізької області та громадських інклюзивних радників, що відбудеться 11–21 жовтня 2021 року в онлайн-форматі (додаток Zoom).

Курс є одним із етапів комплексного навчання регіональних посередників «Посередницька складова ресурсу «ГІСМАОВК» – Мережа посередників» Запорізької області.

Мета тренінгу – підвищити професійний рівень команди регіональних посередників ГІСМАОВК Запорізької області та інклюзивних громадських радників, надати їм базові знання з мирних методів вирішення конфліктів (медіація, переговори, діалог), що необхідні для планування, організації інтервенцій та подальше вирішення конфліктів, які визначені Геоінформаційною системою моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів («ГІСМАОВК»).

Програма тренінгу буде включати наступні питання:

  • розмежування та історія методів медіації, фасилітації діалогу, переговорів;
  • компетентності медіатора, перемовника та фасилітатора діалогу;
  • професійна медіація: що, як та для чого;
  • види та особливості переговорів у конфлікті;
  • робота зі складними ситуаціями в переговорах;
  • маніпуляції в переговорах;
  • діалог, діалогова культура та діалоговий підхід;
  • потреба в діалозі; публічність та конфіденційність діалогових процесів;
  • функціональні ролі в діалозі;
  • професійні навички фасилітатора діалогу, медіатора та перемовника тощо.

https://forms.gle/hZ4snQYYEMEneajS6).

Програма та графік навчання будуть надіслані обраним кандидатам та кандидаткам.

Під час оцінювання поданих заявок буде враховуватися вагомість обґрунтування зацікавленості, досвід та відповідна кваліфікація, перспективність як представників громад з урахуванням партнерства з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за напрямом «Громадська безпека та соціальна згуртованість».

На навчання також можуть податися інклюзивні громадські радники та амбасадори миру, що співпрацюють у партнерських громадських мережах Програми ООН із відновлення та розбудови миру для розвитку власних компетенцій та навичок.

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся до спеціалістки Програми ООН із відновлення та розбудови миру Ганни Борової anna.borovaya@undp.org

Для довідки

Навчання організовано умежах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

12:05
424
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...