Про діалог, його різновиди, законодавче підґрунтя та переваги використання у розв'язанні конфліктних питань. Захід в Покровську.

Про діалог, його різновиди, законодавче підґрунтя та переваги використання у розв'язанні конфліктних питань. Захід в Покровську.

8 жовтня 2021року у Покровську відбувся захід «Діалоговий підхід задля безпеки в громаді», за участі представників Покровського районного управління поліції, Покровської міської ради, Покровської райдержадміністрації, громадських організацій та посередників ГІСМАОВК.

Захід було проведено в рамках реалізації проєкту «Створення Діалогової платформи на базі Покровського РУП з доступом людей з інвалідністю». Метою проекту є покращення комунікації та популяризації інноваційних альтернативних методів вирішення групових конфліктів, що втілюються поліцією у партнерстві з населенням, та покращення надання безпекових послуг мешканцям Покровського району. Про що писали тут.

Під час заходу учасники дізналися про поняття діалогу, його різновиди, законодавче підґрунтя та переваги використання у розв'язанні конфліктних питань.

В ході зустрічі, одна із  координаторок кластерів Мережі посередників ГІСМАОВК, Юлія Черняк, розповіла про механізм роботи мережі посередників ГІСМАОВК та системи в цілому. Також було представлено успішний досвід організації та проведення діалогових заходів посередниками ГІСМАОВК, в тому числі і для вирішення соціальних проблем  і людей з інвалідністю також. Окрім того було висвітлено успішні практики взаємодії громадськості та представників місцевої влади, яка була сформована під час проведення діалогових заходів, задля вирішення спільних питань у громадах.

Захід було проведено в рамках проєкту «Створення Діалогової платформи на базі Покровського РУП з доступом людей з інвалідністю», який реалізується ГО «Добропільський центр молоді “ДОБРО” у співпраці з Покровським районним управлінням поліції, Покровською міською Радою, Покровською РДА, ГО «Твори Добропілля» та ГО «Портал «Пошук» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

17:05
269
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...