Продовжується серія круглих столів для посилення соціальної згуртованості у громадах Сходу України

Продовжується серія круглих столів для посилення соціальної згуртованості у громадах Сходу України

Продовжується серія круглих столів для посилення соціальної згуртованості у громадах Сходу України.

Їхня мета – посилити соціальну згуртованість завдяки впровадженню сучасних методів роботи з конфліктами, апробації практик аналізу конфліктів та розбудови системи реагування на них. Профільні фахівці в активному форматі обговорюють різноманітний досвід вирішення конфліктів мирним шляхом, зокрема за допомогою організації групових діалогових процесів.

16 лютого такий круглий стіл представники Мінреінтеграції разом зі спеціалістами ГІСМАОВК в межах партнерства з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру провели у м. Сватове на Луганщині. 

 В заході прийняло участь офлайн 15 осіб та ще 20-ть мали змогу доєднатися онлайн.

Зауважимо, що 14 лютого такі круглі столи відбулися у Новоайдарі і Сєвєродонецьку на Луганщині, вчора у Міловому, що безпосередньо на кордоні із РФ.

Очікуваним результатом організатори круглих столів вважають широке ознайомлення місцевих громад із методиками трансформації конфліктів та знаходження майданчиків діалогу на різних рівнях. Особливий акцент тут – адаптація такого досвіду в громадах, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту та вивчення в них ризиків виникнення конфліктів заради запобігання небажаних наслідків.
22:45
301
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...