Грантова допомога в реаліях сьогодення на потреби мепінгованих ситуацій в ГІСМАОВК

Грантова допомога в реаліях сьогодення на потреби мепінгованих ситуацій в ГІСМАОВК

ГО «Фундація «Простір» продовжує реалізацію грантового проєкту «Запровадження інноваційних механізмів ГІСМАОВК на рівні громад» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та переорієнтує діяльність, яку не має можливості зараз проводити в обраних громадах Донеччини та Луганщини в умовах воєнного стану таким, чином, що вона була корисною громадам. 

Так, наприклад, евакуюються люди, про що ми писали тут та тут

Закупляється необхідні  речі та обладнання, пристрої для відновлення процесу дистанційного навчання та облаштування сімей педагогів та студентів СНУ ім. В. Даля в наданому переселенцям гуртожитку приймаючого університету міста Кам’янець-Подільський.

ГО «Фундація «Простір» в рамках грантового проєкту «Запровадження інноваційних механізмів ГІСМАОВК на рівні громад» що реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, закупляє необхідні пристрої та речі, необхідні для відновлення процесу дистанційного навчання та облаштування сімей педагогів та студентів СНУ ім. В. Даля в наданому переселенцям гуртожитку приймаючого університету міста Кам’янець-Подільський.

Відповідно потреб закуплені: пральні машини, холодильники, мікрохвильові пічі, сушарки для білизни, бойлери, чайники, посуд для приготування їжі, побутова хімія, утюги та прасувальні дошки, кухонний утвір, яким зможуть користуватися біля 300 переміщених з Сєвєродонецька осіб.

Нагадаємо, що закупівлю організовано ГО «Фундація «Простір» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу за рахунок переорієнтований в рамках гранту коштів на допомогу СНУ ім. В. Даля відповідно зазначеної на мепінгу ГІСМАОВК ситуації https://dialog-ua.org/problems/368-problema-peremishchennya-snu-im-v-dalya-do-pryymayuchoho-universetetu-v-m-kam-yanets-podilskyy.html

Програму ООН із відновлення та розбудови мируреалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

14:25
281
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...