Онлайн-тренінг «Методи збору, аналізу та описання конфліктів для локальних моніторів Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (ГІСМАОВК)»

Онлайн-тренінг «Методи збору, аналізу та описання конфліктів для локальних моніторів Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (ГІСМАОВК)»

Запрошуємо до участі в онлайн-тренінгу «Методи збору, аналізу та описання конфліктів для локальних моніторів ГІСМАОВК», що відбудеться 22-23 серпня 2022 року

Оголошується набір учасників та учасниць на участь в онлайн-тренінгу “Методи збору, аналізу та описання конфліктів для локальних моніторів Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (ГІСМАОВК)”, що відбудеться 22-23 серпня 2022 року онлайн (додаток Zoom).

Тренінг є першим модулем комплексного навчання локальних моніторів “Моніторинг та аналітична складова ресурсу “ГІСМАОВК”.

Мета тренінгу – підготувати команду локальних моніторів, надати їм базові знання, необхідні для збору, аналізу та описання конфліктів в Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (“ГІСМАОВК”).


Сформована команда локальних моніторів працюватиме в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Харківській, Чернівецькій областях задля моніторингу конфліктів в громадах, наповнення системи “ГІСМАОВК” та популярізації методу медіації для їх вирішення.


Програма тренінгу охопить такі теми: визначення параметрів конфлікту, стадії ескалації, сценарії розвитку конфліктів та прогнозування; оцінка конфлікту (первинний зріз, форми оцінки, методи, засоби прогнозування); робота з сигналами раннього попередження конфліктів, етика роботи локального монітору системи “ГІСМАОВК”; інформаційний супровід конфлікту.


За результатами тренінгу серед учасників та учасниць буде проведено відбір до команди локальних моніторів ГІСМАОВК, які будуть долучені до роботи з моніторингу конфліктів в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Харківській, Чернівецькій областях.

Детальна Інформація про Геоінформаційну систему моніторингу, аналізу, оцінювання та вирішення конфліктів за посиланням https://dialog-ua.org/pages/about.html


Очікується, що буде відібрано не менше 20 осіб з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Харківської, Чернівецької областей.


Для участі в навчанні претенденти у термін до 18:00 19 серпня 2022 року мають заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/y5uZzJFgabs4mcYM7 та прикріпити до анкети мотиваційний лист та резюме.


Зверніть увагу, що вказані документи мають бути заздалегідь підготовлені для прикріплення їх до цієї анкети.

Під час оцінювання поданих заявок буде враховуватись вагомість обґрунтування зацікавленості. Перевага буде надаватись кандидатам, які підтверджують готовність працювати після закінчення навчання в проєкті “ГІСМАОВК”.


У разі виникнення додаткових запитань, контактуйте, будь ласка, з координатором Мережі аналітиків ГІСМАОВК Галиною Боженко на пошту halina.bozhenko@gmail.com.


Захід організовано ГО «Центр права та посередництва» у межах реалізації проєкту «Функціонування та впровадження ГІСМАОВК в громадах Донецької, Луганської, Запорізької, Харківської, Дніпропетровської, Чернівецької, Львівської та Івано-Франківської областей» за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.

17:05
657
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...