​Опитування щодо конфліктів між ВПО та приймаючими громадами

​Опитування щодо конфліктів між ВПО та приймаючими громадами

Опитування щодо конфліктів між ВПО та приймаючими громадами в Дніпропетровській , Запорізькій, Львівській та Харківській областях

Геоінформаційною системою моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів, яка діє в Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Харківській та Чернівецькій областях (надалі — ГІСМАОВК, детальніше www.dialog-ua.org ) проводиться системна робота з конфліктами та проблемними ситуаціями у різних сферах, в т.ч. які стосуються ВПО.

З метою збору та аналізу різної інформації щодо ситуацій напруження чи конфліктів, які стосуються ВПО, запрошуємо Вас взяти участь в даному опитуванні за посиланням https://forms.gle/gUQVFHS35B2yU6Wm8


Опитування займе не більше 10 хвилин!

Звертаємо Вашу увагу на те, що опитування є повністю конфіденційним. Разом з цим, в кінці анкети є поля, де Ви можетеза власним бажанням залишити свої контакти для подальшого спілкування з посередниками мережі ГІСМАОВК та участі в діалогових заходах.

Ми будемо дуже вдячні Вам за приділений час та можливість поділитися даним опитувальником з іншими зацікавленими особами.

Наша мета — врегулювати виявлені конфлікти мирним шляхом або попередити такі конфлікти в громадах.

Захід організовано ГО «Центр права та посередництва» у межах проєкту «Функціонування та впровадження ГІСМАОВК в громадах Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Харківської, Чернівецької областей».

Проєкт впроваджується за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів та Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.

11:50
461
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...