Робота з конфліктами в громадах: результати діяльності ГІСМАОВК 2022-2023 роки

Робота з конфліктами в громадах: результати діяльності ГІСМАОВК 2022-2023 роки

Запрошуємовзяти участь у конференції «Робота з конфліктами в громадах: результати діяльності ГІСМАОВК 2022–2023 роках», яка відбудеться 22 травня 2023 року о 14:00 та триватиме до 16:30.

Дата: 22 травня 2023 р.

Час та формат: 14:00–16:30 онлайн (на платформі Zoom)

Цільова аудиторія:учасники Мережі посередників ГІСМАОВК, представники громадського сектору, органів влади та ОМС, місцеві жителі, ВПО та інші зацікавлені особи з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Харківської та Чернівецької областей

Завдання:

  • презентація загальних результатів та напрацювань у межах проєкту;
  • демонстрація результатів роботи за напрямом аналізу та моніторингу конфліктів та розбудови системи раннього реагування на них;
  • презентація історій успіху інтервенцій в конфліктних та проблемних ситуаціях в громадах цільових областей;
  • популяризація системного підходу до роботи з конфліктами в громадах та роботи ГІСМАОВК;
  • ознайомлення представників громад із досвідом роботи та можливостями ГІСМАОВК;
  • презентація досвіду ГІСМАОВК 2022–2023 роки;
  • залучення до подальшого партнерства з метою впровадження механізмів ГІСМАОВК на місцевому, обласному у та національному рівнях.

Для участі потрібно зареєструватися за посиланням та отримати підтвердження від організаторів:https://forms.gle/Kuz59ktvqAzFUdRj7

Реєстрація триватиме до 22 травня 2023 року, 10:00.

Запрошення для участі в конференції, програму зустрічі та посилання в ZOOM буде надіслано на електронну пошту, вказану під час реєстрації.

У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся Центру права та посередництва на пошту: peace.cpp@gmail.com.

Захід організовано ГО «Центр права та посередництва» у межах проєкту «Функціонування та впровадження ГІСМАОВК в громадах Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Харківської та Чернівецької областей». Проєкт впроваджується за сприяння ПРООН в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Королівства Нідерландів та Європейського Союзу.

Думки, рекомендації та позиції, висловлені учасниками під час конференції, належать виключно учасникам та не обовʼязково відображають офіційну позицію ПРООН, ООН, Уряду Королівства Нідерландів та/або інших міжнародних партнерів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.

10:30
391
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...