ГІСМАОВК працює з робочими групами з громадської безпеки та відновлення Херсонщини

ГІСМАОВК працює з робочими групами з громадської безпеки та відновлення Херсонщини

Впродовж лютого-березня 2024 року ГІСМАОВК / GISMAECR була представлена в декількох територіальних громадах Херсонської області.

7 березня у Чорнобаївській громаді

6 березня у Білозерській громаді

4 березня У Високопільській громаді

1 березня у Кочубеївській громаді

28 лютого У Нововоронцовській громаді

26 лютого У Станіславській громаді

На засіданнях робочих груп з громадської безпеки та відновлення (скорочено РГГБВ) обговорювався спектр задач, актуальних для Херсонщини. Це ініціативи за підтримки ПРООН:

  • з поновлення відеоспостереження на території громади;
  • налагодження взаємодії в громадах;
  • розгляд ідей, що могли б бути подані на відкриті конкурси грантів для цільових громад Херсонщини.                                                                                            

Представлена під час зустрічей Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів, може бути безпосередньо залученою до реалізації запланованих активностей перелічених вище.

  • Зменшення та/або розв'язання різнорівневих конфліктів.
  • Допомога у налагодженні діалогу в громадах.
  • Навчання та менторська допомога по роботі з конфліктами в громадах.
  • Аналіз конфліктів для подальшого своєчасного на них реагування.

Ірина Міхальова — керівник проєктівЦентр Права та Посередництва/Center for Law & Mediation таГІСМАОВК / GISMAECR представила план взаємодії з Робочими групами з громадської безпеки та відновлення, що діють за підтримкиUNDP Ukraine / ПРООН в Україні. Можливості спільних активностей для територіальних громад Херсонщини представила координатор аналітичної складової Галина Боженко.

Ну зустрічах традиційно були присутні представники Херсонської обласної військової адміністрації, поліції, громадських та благодійних фондів та ПРООН, громадських та благодійних організацій, цивільно-військового співробітництва та жителів громади та всі, хто є дотичними до процесів відновлення області.

Зустрічі з робочими групами з громадської безпеки та відновлення (скорочено РГГБВ) втілено у межах ініціативи «Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів у взаємодії з робочими групами із громадської безпеки та соціальної згуртованості (відновлення)», яку втілює ГО «Центр права та посередництва» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої у рамках проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

22:05
90
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...