Зустріч робочої групи з громадської безпеки та відновлення в Кременчуці

Зустріч робочої групи з громадської безпеки та відновлення в Кременчуці

20 лютого 2024 року в Кременчуці пройшла зустріч Робочої групи з громадської безпеки та відновлення цієї громади, куди було запрошено представників ініціативи «Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів» (ГІСМАОВК).

Захід був присвячений обговоренню нагальних питань щодо поточної ситуації в громаді та проблемних моментів, які потребують уваги.

Під час зустрічі команда проєкту ГІСМАОВК презентувала свою діяльність та можливості цієї ініціативи Робочій групі з громадської безпеки та відновлення Кременчуцької міської територіальної громади.

Світлана Петрова співавторка ГІСМАОВК та Центр Права та Посередництва/Center for Law & Mediation та Ірина Міхальова керівниця проєкту ГІСМАОВК розповіли, як саме Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів:

  • поєднує експертів, посередників та аналітиків;
  • ідентифікує, засвідчує, фіксує та мепінгує конфлікти;
  • інформує про новини та події у сфері мирного врегулювання конфліктів шляхом медіації, діалогу та переговорів;
  • надає консультації та навчання.

Декілька цитат у відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=tUePmMNfAv8

Робоча група з громадської безпеки та відновлення Кременчуцької територіальної громади включає представників органів місцевого самоврядування та має об’єднувати зусилля громадськості для пошуку шляхів до мирного врегулювання конфліктів та спірних ситуацій. В цій площині співпраця з Геоінформаційною системою моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (ГІСМАОВК) стане потужним інструментом досягнення цілей налагодження взаємодії в громаді.

Зазначений захід проходив в межах ініціативи «Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів у взаємодії з робочими групами із громадської безпеки та соціальної згуртованості (відновлення)», яка втілюється ГО «Центр права та посередництва» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої у рамках проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

23:15
85
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...