Презентація http://dialog-ua.org/ та робота посередників в Красноречинській ОТГ

Презентація http://dialog-ua.org/ та робота посередників в Красноречинській ОТГ

13 листопада в Красноречинській ОТГ (Кремінський район Луганської області), відбулась зустріч спіціалісток, консультанток та посередників експерименту «Впровадження практик ефективного вирішення конфліктів через створення постійної геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки і вирішення конфліктів» в рамках співпраці із Програмою ООН із відновлення та розбудови миру.

На початку зустрічі презентували сам онлайн-ресурс http://dialog-ua.org/ та розповіли про мету та механізм роботи всіх спеціалістів, залучених до виконання завдань експерименту.

Як звісно, протягом 2018-2019 років тривала робота по навчанню, відбору, підвищенню навичок посередництва та організації системної роботи по вирішенню конфліктів для спеціалістів з Донецької та Луганської областей. Тепер мережа сертифікованих медіаторів почала працювати над конфліктами, визначеними системою http://dialog-ua.org/.

Як звісно, чсеред перших зазначених на карті та проголосованих громадськими радниками з питань соціальної єдності (які працюють при UN RPP) конфліктів — це і ситуація в Красноречинській громаді, яка зазначені тут:

http://dialog-ua.org/problems/19-napruzheni-stosunky-mizh-mistsevymy-zhytelyamy-ta-vnutrishno-peremishchenymy-osobamy.html

Тому,  спеціальна група посередників провела 13 листопада й перший діалог із мешканцями Красноречинської ОТГ. Про результати, слідкуйте за публічними коментарями під зазначеною ситуацію на мепінгу цього ресурсу. 

13:30
259
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...