​Радники зібрались в ZOOMi та обговорили свою частину роботи в ГІСМАОВК

​Радники зібрались в ZOOMi та обговорили свою частину роботи в ГІСМАОВК

23 квітня зібралась члени Консультативної ради з питань соціальної єдності при UN RPP (скорочено по тексту - Радники) щоб обговорити свою функцію в експерименті ГІСМАОВК (Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів). Як звісно, функція Радників – голосувати за конфлікти, які з’являються на мепінгу веб ресурсу ГІСМАОВК, після чого з’являється пріоритизація конфліктів, яка лягає в основу роботи мережі посередників ГІСМАОВК.

Зустріч пройшла в форматі семінару-наради, де провідні експерти представили свої частини роботи та напрацювання минулих періодів та поточний стан своєї роботи.

Як зауважили експерти, до команди тих, кому надається права голосування запросили незаангажованих Радників, лідерів громадськості з числа громадських партнерських установ Донецької та Луганської областей.

Під час зустрічі обговорили технічні моменти та вчились працювати в особистих кабінетах ГІСМАОВК. Розбирались з системою онлайн-оцінки конфліктів.

Таким чином для голосування по конфліктам з метою визначення пріоритетів в роботі з конфліктами, визначена команда з числа 14 Радників з урахуванням гендерного підходу (8 чоловіків та 8 жінок), різних сфер діяльності (спеціалісти з питань соціального, економічного, регіонального розвитку, ЗМІ, сфери культури та освіти), з яких 6 представників — з Донецької області та 6 – з Луганської та 2 провідних експерти ГІСМАОВК.

20:50
212
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...