Оголошення щодо набору учасників на участь в онлайн-тренінгу "Методи збору, аналізу та описання конфліктів для аналітиків Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів"

Оголошення щодо набору учасників на участь в онлайн-тренінгу "Методи збору, аналізу та описання конфліктів для аналітиків Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів"

Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошує набір учасників на участь в онлайн-тренінгу «Методи збору, аналізу та описання конфліктів для аналітиків Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (ГІСМАОВК)», що відбудеться 20-22 травня 2020 року в онлайн-форматі (додаток Zoom).

Тренінг є першим модулем комплексного навчання локальних аналітиків“Аналітична складова ресурсу “ГІСМАОВК”.

Мета тренінгу – підготувати команду локальних аналітиків, надати їм базові знання, що необхідні для збору, аналізу та описанню конфліктів в Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів («ГІСМАОВК»). Сформована команда локальних — аналітиків працюватиме в Луганській та Донецькій областях задля моніторингу конфліктів в громадах, наповнення системи «ГІСМАОВК» та популяризації методу медіації для їх вирішення.

Програма тренінгу буде включати наступні питання: визначення параметрів конфлікту, його ескалації та сторін; сценарії розвитку конфліктів та прогнозування; оцінка конфлікту (первинний зріз, форми оцінки, методи, засоби прогнозування); етика роботи аналітика системи «ГІСМАОВК»; інформаційний супровід конфлікту. Також за результатами тренінгу серед учасників буде проведено відбір до команди аналітиків Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів.

Організатор заходу: Програма ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Бажаючим взяти участь необхідно до 15 травня 2020 року заповнити анкету за посиланням https://ru.surveymonkey.com/r/SPWBPX8. Перевага буде надаватись кандидатам, що підтверджують готовність працювати після закінчення навчання в проекті «ГІСМАОВК».

У разі виникнення додаткових запитань, контактуйте, будь ласка, з Галиною Боженко на пошту halina.bozhenko@gmail.com, або у Фейсбук — https://www.facebook.com/profile.php?id=100001716234194

13:50
237
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...