Оголошення щодо набору учасників на участь в онлайн-тренінгу "Професіоналізація в сфері мирних методів у вирішенні конфліктів. Стандарти та етика в роботі"

Оголошення щодо набору учасників на участь в онлайн-тренінгу "Професіоналізація в сфері мирних методів у вирішенні конфліктів. Стандарти та етика в роботі"

Програма ООН із відновлення та розбудови миру оголошує набір учасників на участь в онлайн-тренінгу «Професіоналізація в сфері мирних методів у вирішенні конфліктів. Стандарти та етика в роботі» для регіональних посередників (медіаторів, фасилітаторів діалогу, посередників у вирішенні конфліктів), які планують працювати з конфліктами, які визначені ГІСМАОВК», що відбудеться 26-28 травня 2020 року в онлайн-форматі (додаток Zoom).

Тренінг є першим етапом комплексного навчання регіональних посередників «Посередницька складова ресурсу “ГІСМАОВК” – Мережа посередників».

Мета тренінгу – підготувати команду регіональних посередників, надати їм базові знання, що необхідні для планування, організації інтервенцій та подальше вирішення конфліктів, які визначені Геоінформаційною системою моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів («ГІСМАОВК»). Сформована команда регіональних посередників працюватиме в Луганській та Донецькій областях задля вирішення конфліктів в громадах, які визначені ГІСМАОВК, та популяризації мирних методів вирішення конфліктів.

Програма тренінгу буде включати наступні питання: визначення професійного посередництва у конфлікті; розмежування та історія методів медіації, фасилітації діалогу, народної дипломатії та посередництва; види, методи та підходи професійного посередництва; компетентності професійного посередника у вирішенні конфліктів; конфліктологічна компетентність посередника, методи та підходи до аналізу конфліктів; види та планування інтервенцій у конфлікт; Правові та етичні засади діяльності посередників у вирішенні конфліктів; проблеми та шляхи до успіху в професії посередника у вирішенні конфліктів (медіаторів, фасилітаторів діалогу); стандарти та етика роботи посередника системи ГІСМАОВК.

За результатами тренінгу серед учасників буде проведено відбір до команди посередників ГІСМАОВК.

Організатор заходу: Програма ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Очікується, що учасниками стануть 20 осіб з Донецької та Луганської областей.

Для участі в навчанні претенденти у термін до 18:00 20 травня 2020 року мають заповнити анкету за посиланням (https://forms.gle/isizJP7submbYjGC6) та надіслати наступні документи на електронну пошту відповідального консультанта petrova.mediator@gmail.com:

1) скан-копії сертифікатів щодо проходження навчання у сфері мирних методів вирішення конфліктів;

2) мотиваційний лист;

3) профайл/резюме (у. т.ч. з досвідом роботи в сфері мирних методів вирішення конфліктів);

4) підтвердження досвіду у вирішенні конфліктів (мінімум 2 рекомендації про досвід роботи у сфері вирішення конфліктів);

5) контакти, назва організації та ПІБ осіб, які можуть вас порекомендувати та підтвердити досвід.

Під час оцінювання поданих заявок буде враховуватись вагомість обґрунтування зацікавленості, досвід та відповідна кваліфікація, перспективність як представників громад з урахуванням партнерства з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за напрямом «Громадська безпека та соціальна згуртованість». Перевага буде надаватись кандидатам, що підтверджують готовність працювати після закінчення навчання в проекті «ГІСМАОВК».

Проведення співбесід з претендентами на навчання – 21-22 травня 2020 року.

У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся до міжнародного медіатора, консультанта Програми ООН із відновлення та розбудови миру, Світлани Петрової на пошту petrova.mediator@gmail.com або за телефоном 097 918 95 75

20:30
223
RSS
21:16
  • Радію розширенню команди, чекаю на колег!
Завантаження...