Триває навчання посередників ГІСМАОВК

Триває навчання посередників ГІСМАОВК

Триває триденний онлайн-тренінг «Професіоналізація в сфері мирних методів у вирішенні конфліктів. Стандарти та етика в роботі» для регіональних посередників (медіаторів, фасилітаторів діалогу, посередників у вирішенні конфліктів), які планують працювати з конфліктами Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (ГІСМАОВК)» для 20 осіб з Донецької та Луганської областей, який буде продовжуватися до 28 травня 2020 року.

Як звісно, за його підсумками, буде розширена команда локальних посередників. А зараз претендентам для подальшої роботи в мережі Посередників ГІСМАОВК, надають знання, що необхідні для якісного аналізу та розробки інтервенцій у конфлікти, які показує сьогодні Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (ГІСМАОВК).

Сформована команда 13-ти вже практикуючих певних регіональних посередників за підсумками навчань та практикумів минулого періоду, тепер, після 28 травня, підбере собі нових членів.

Таким чином розширена команда посередників за підсумками цього навчання продовжить працювати в Луганській та Донецькій областях задля вирішення конфліктів в громадах. Саме по тим конфліктам, які є як пріоритетні та відображаються в рейтингу системи ГІСМАОВК.

Слід зазначити, що регіональні посередники та нові відібрані кандидати до цієї мережі, мають підписати «Кодекс посередника системи “ГІСМАОВК”» щодо етичних норм та стандартів своєї роботи.

Слід зазначити, що далі, після навчання почнуться групові практичні консультації для розробки сценаріїв та впровадження нових кейсів в роботі посередників. Таким чином, до кінця року планується зробити не менш ніж 20 інтервенцій в конфлікти Донеччини та Луганщини.

Організатор заходу: Програма ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

14:50
229
RSS
15:43

Вітаю!
Чекаю на зустріч з колегами!
Навчання деяких вже існуючих посереників теж продовжується, чому я радію.

Завантаження...