«Бельгійська спадщина: конструктивний форсайт – що та як?». Part 2.

«Бельгійська спадщина: конструктивний форсайт – що та як?». Part 2.

Запрошуємо взяти участь у другій діалоговій зустрічі «Бельгійська спадщина: конструктивний форсайт – що та як?», яка відбудеться 8 липня 2020 року 14.00-16.00 на онлайн платформі Zoom.

Друга діалогова зустріч в межах заходу «Бельгійська спадщина: конструктивний форсайт – що та як?» складається з двох частин.

  1. Проведення заповнення спецформи опису концепції з елементами фокус-групи з фасилітуванням процесу (тільки для учасників які були на діалоговій зустрічі 19 червня 2020 року, розраховано на 1 годину роботи в онлайні кожного по власній спецонлайн-формі під час фасилітування, що буде надана).
  2. Проведення обговорення щодо шляхів по здійсненню прибирання території «Бельгійської спадщини» із подальшим складання плану-графіку сумісних дій ініціативних груп партнерів з аналізом можливостей, потреб та витрат (розраховано на 1 годину роботи).

Хто не був на попередній діалоговій зустрічі та не відвідає наступну, може спробувати заповнити спецформу самостійно, для чого перейти за посиланням тут:

https://ru.surveymonkey.com/r/YSDQGQV

УВАГА! Ті хто був на першій діалоговій зустрічі та збирається відвідати другу 8 липня, зможе заповнити вищевказану спецформу під час фасилітування процесу її заповнення, для чого спеціально відводиться 1 година на початку зустрічі. Сподіваємось, це зробить процес більш ефективним.

Ви зможете відобразити власне бачення щодо майбутнього використання «Бельгійської спадщини»: як і ким цей об’єкт може використовуватися? Та зробити свій вклад в майбутню цілісну Концепцію збереження та розвитку найбільшої інфраструктурної спадщини Бельгії у світі.

Ви можете пройти опитування «Бельгійська спадщина: конструктивний форсайт – що та як?» самостійно або під час другої діалогової зустрічі.

Для участі в зустрічі необхідно пройти попередню реєстрацію за посиланням тут:

https://forms.gle/ynat4CVyW7EBrrCC7

Після цього, запрошеним буде надіслано персональне посилання на Zoom-зустріч.

Нагадуємо, що 19 липня 2020 року відбулась діалогова зустріч «Бельгійська спадщина: конструктивний форсайт – що та як?» в форматі Zoom-конференції. В ній взяли участь 28 осіб (14 – чоловіків та 14 – жінок) з числа лідерів громадської думки, які знають про ситуацію з «Бельгійською спадщиною», вже намагались щось робити з цим питанням та мають і хочуть робити конкретні дій задля вирішення цього питання в цілому. Кожний учасник розповідав про власне бачення майбутнього використання «Бельгійської спадщини»: як і ким цей об’єкт може використовуватися? В процесі зустрічі також обговорювали конкретні дії, при чому кожного присутнього, які необхідно виконати для збереження «Бельгійської спадщини» та можна виконати вже зараз.

Зустріч організовано в межах роботи «Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів» (https://dialog-ua.org/).

Як звісно, що ця система зафіксувала ситуацію щодо цього об'єкту:dialog-ua.org/problems/27-belhiyska-spadshchina-lysychanska.html

20:25
276
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...