Відкриті дискусії про соціальну згуртованість, ВПО, літніх людей, ЛГБТКІ, людей з інвалідністю та ромів вже з 27 по 29 жовтня!

Відкриті дискусії про соціальну згуртованість, ВПО, літніх людей, ЛГБТКІ, людей з інвалідністю та ромів вже з 27 по 29 жовтня!

Що це і для кого?

Публічний онлайн захід, який складається із шести віртуальних обговорень, об’єднаних спільною тематикою. Тривалість дискусій до 2 годин, трансляція яких відбуватиметься на різних цифрових платформах – YouTube, Facebook та інформаційних сайтах.

До обговорення запрошуються громадські активісти, люди з підконтрольних уряду України територій Донецької та Луганської областей та інших регіонів України, зацікавлені у запропонованих до обговорення темах.

Більше 20 спікерів/експертів ділитимуться власним практичним досвідом та вестимуть предметні дискусії навколо ключових проблем та загроз, які виникають у впровадженні ініціатив по захисту прав та інтересів ВПО, особливо жінок, молоді та літніх людей, ЛГБТКІ, ромів, а саме:

27 жовтня
11:00-13:00
«Як забезпечити інклюзивний підхід не у декларації, а на ділі»

14:00-16:00
«Адвокація інтересів різних груп в умовах карантину та близькості до лінії зіткнення»

28 жовтня
11:00-13:00
«Якою може стати майбутня реінтеграція: наявні виклики та інструменти подолання»

14:00-16:00
«Дискримінація, як виклик соціальному згуртуванню: позитивні практики та підходи протидії їй»

29 жовтня
11:00-13:00
«Ревіталізація урбаністичних просторів: як забезпечувати розвиток де-індустріалізованих території»

14:00-16:00
«Інновації у роботі з молоддю: практичні рекомендації до застосування»

Протягом трьох днів для вас фасилітуватимуть захід:
Максим Єлігулашвілі
Людмила Василенко

Беріть учать в заході, обирайте зручну платформу трансляції та поставте запитання спікерам!
Нарешті є нагода отримати відповідь в рамках актуальної тематики!
Участь в онлайн дискусіях безкоштовна та потребує попередньої реєстрації за покликанням https://forms.gle/MuuGfVWz3MqNsDmD8

Заходи транслюватиметься на нашому сайті! Слідкуйте за новинами та подією тут: www.facebook.com/events/718033322389056/?active_tab=about

Захід організовано за сприяння Програми ООН із відновлення та розбудови миру.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

12:40
230
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...