Громадськість України ознайомилася з роботою ГІСМАОВК

Громадськість України ознайомилася з роботою ГІСМАОВК

Команда ГІСМАОВК та представники Програми ООН із відновлення і розбудови миру прийняли участь у якості спікерів на Форумі «Життя на межі миру. Громадські ініціативи змінюють життя українських громад», який пройшов 11-12 листопада 2020 року. 

Команда ГІСМАОВК та представники  Програми ООН із відновлення і розбудови миру прийняли участь у якості спікерів на Форумі «Життя на межі миру. Громадські ініціативи змінюють життя українських громад», який пройшов 11-12 листопада 2020 року. 

Форум — це міжнародний майданчик для обговорення ключових викликів та можливостей, перед якими опинились активні громадяни, громадські організації, органи місцевого самоврядування та держава в цілому. Збройний конфлікт на Сході України, епідемія, економічний спад, відсутність довіри до державних інституцій — це ті виклики, з якими нам довелось зіткнутись в останні роки. На ці виклики громадянське суспільство відповіло гнучкістю, взаємодопомогою та солідарністю.

Та чи була робота громадських організацій ефективною? Що можемо зробити щоб бути готовими до інших викликів, які перед нами ще стоятимуть? Як зробити роботу громадських організацій більш системною і постійною? Якими інструментами можемо скористатись для цього? На яку підтримку можемо розраховувати?


На ці та багато інших запитань шукали відповіді провідні українські та міжнародні експерти.

Також, під час Форуму команда ГІСМАОВК представила результати своєї роботи представникам громадських ініціатив зі всієї України. Учасники обговорень зазаначили про важливість та унікальність такої роботи та виявили бажання, щоб була мультиплікація досвіду ГІСМАОВК на всі регіони України. 

Також, про Форум можна почитати за посиланням ndo.lg.ua/news/602-zhyttya-na-mezhi-myru-hromadski-initsiatyvy-zminyuyut-zhyttya-ukrayinskykh-hromad.html 
20:51
222
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...