​26 квітня відбулась координаційна зустрічі мережі посередників ГІСМАОВК

​26 квітня відбулась координаційна зустрічі мережі посередників ГІСМАОВК

26 квітня на координаційній зустрічі мережі посередників ГІСМАОВК обговорювали питання координації діяльності мережі. З 2021 року на підставі аналізу роботи ГІСМАРК та мережі посередників в минулому році, вже обговорювались питання зміни менеджменту процесу координації.

Тепер координація буде відбуватися по кластерам за територіальним закріпленням за пілотними громадами, які співпрацюють з Програмою ООН із відновлення та розбудови миру. Так, на зустрічі представили Координаторів кластерів Мережі посередників. 

Відповідно до розподілу, кожний координатор кластеру буде приділяти увагу мепінгованим в ГІСМАОВК ситуаціям відповідно до територіального розподілу, формувати та координувати групи посередників мережі по роботі в конкретних конфлікт кейсах системи. 

Кожний посередник мережі ГІСМАОВК отримав рейтингові показники оцінки діяльності в складі мережі щодо свого поточного професійного рівня та практичних досягнень при роботі з конфлікт-кейсами в минулому році. 

Тому, кожний посередник добровільно та на підставі оціночного рейтингу може бути доєднаний до роботи з конфлікт-кейсами системи ГІСМАОВК і в 2021 році. Тим більше, що чисельність мепінгованих проблемних та конфліктних ситуацій в системі зростає, та загалом роботи для все більше.

Як було зазначено на зустрічі, враховуючі показники роботи мережі за 2019-2020 роки, таким складом – у кількості 23 постійно практикуючих посередників мережі за рік, в специфічних групах посередників можна фізично опрацювати не більше 20-ти значних системних кейсів соціальних конфліктів та провести не більше ніж 40 діалогових зустрічей. 

На зустрічі також вирішено:

  • 1 раз на місяць проводити тематичні та координаційні зустрічі, обговорювати на зустрічах специфічні питання та заслуховувати звіти груп по роботі з пріоритетними конфлікт-кейсами;
  • продовжити роботу над веб-ресурсом, який представляє медіаторів Сходу України, чиї компетенції підтверджені практичною роботою в мережі ГІСМАОВК.

09:35
251
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...