ГІСМАОВК обговорили на засіданні Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості у Вугледарі

ГІСМАОВК обговорили на засіданні Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості у Вугледарі

19.05.2021 року представники мережі посередників програми ГІСМАОВК долучилися до Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості м. Вугледар, створеної як інструмент мобілізації громад та започатковані ПРООН у 2017 році в межах діяльності Програми ООН із відновлення та розбудови миру, з метою об’єднання зусиль для підвищення рівня громадської безпеки та соціальної згуртованості на території, що зазнала впливу збройного конфлікту.

Представили ГІСМАОВК, її мету та механізм роботи, презентували онлайн-ресурс https://dialog-ua.org/ .

По Вугледару поки до роботи мережі посередників ГІСМАОРК нових проголосованих конфлікт-кейсів з Вугледарської ОТГ на розгляд не надійшо. Але, як було зазначено на зустрічі, проблемних ситуацій в громаді достатньо та діалогові практики можуть стати в нагоду громаді.

Тому, вирішили у разі виникнення конфліктних та проблемний ситуацій, доданих на платформу ГІСМАОВК при необхідності залучати для консультацій з Робочою групою спеціалістів-посередників ГІСМАОВК.

Крім того, на заході було багато цікавих презентацій, у тому числі і звіт поліції. Пряму трансляцію заходу можна подивитися на сторінці Робочої групи у Фейсбуці.

21:10
220
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...