Діалогова зустріч з питань конярства в Біловодській ОТГ

Діалогова зустріч з питань конярства в Біловодській ОТГ

29 липня 2021 року відбулась діалогова зустріч за участю представників влади Біловодської ОТГ, ДП «Конярства України», Міністерства економіки України та посередників ГІСМАОВК.

За ініціативою посередників ГІСМАОВК на зустріч було запрошено представників ДП «Конярство України» та Міністерства економіки України, які в свою чергу мали можливість почути про ситуацію навколо об’єктів соціальної інфраструктури та перспектив її передачі на баланс ОТГ.

Юрист ДП «Конярство України» наголосив на готовності співпраці з Біловодською ОТГ щодо розгляду цього питання. За погодженням керівника Державного підприємства, юридичною службою було направлено звернення до Міністерства економіки України з проханням надати алгоритм передачі об’єктів соціальної інфраструктури які знаходяться на балансі Деркульського кінного заводу № 63 та Новолимарівського кінного заводу №61 ДП «Конярство України» на баланс Біловодської ОТГ.

Представниця Мінекономіки зауважила, що після ініціативи посередників, звернення Робочої групи та звернення ДП «Конярство України», вони найближчим часом підготують лист з описом проведення необхідних процедур та визначеним алгоритмом подальших дій, що дасть змогу розпочати процес підготовки до передачі об’єктів соціальної інфраструктури на баланс Біловодської ОТГ.

В свою чергу представники ОТГ запросили до участі в Робочій Групі представника ДП «Конярство України» для оперативного вирішення нагальних питань та подальшої координації.

Усі учасники відмітили важливість проведеної діалогової зустрічі та наголосили на необхідності продовження діалогу за організацією посередників ГІСМАОВК та подальшого отримання експертної підтримки з консультування в процесі реалізації алгоритму спільних дій.

Діалогова зустріч проводилась посередниками ГІСМАОВК в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру.реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

15:40
236
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...