Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі послуг з розробки нового дизайну для вже працюючого вебсервісу. Строк подання пропозицій продовжено

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі послуг з розробки нового дизайну для вже працюючого вебсервісу. Строк подання пропозицій продовжено

Громадська організація «Центр права та посередництва» в рамках ініціативи «Геоінформаційна системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів у взаємодії з Робочими групами із громадської безпеки та соціальної згуртованості (відновлення)», що реалізується за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої у рамках проекту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні», оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг з розробки нового дизайну для вже працюючого вебсервісу. Термін подання пропозицій продовжено.

Дата оголошення про тендер: 18 листопада 2023 р.

Термін подання тендерних пропозицій продовжено: до 20 грудня2023 р. до 16:00

Предметом закупівлі є: послуги з розробки нового дизайну для вже працюючого вебсервісу, а саме:

  • Розробка та заміна дизайну у спосіб створення виконавцем спочатку графічного прототипу дизайну, після його узгодження з замовником, створення, на основі прототипу, макету дизайну з повною деталізацією елементів, перенесення контенту на систему керування контентом (далі СКК) Drupal;
  • Загальні вимоги до дизайну, а також критеріїв до окремих функціональних елементів вебсервісу, а саме: сценарій використання та логічна структура вебсервісу, опис основних сторінок та елементів, типи матеріалів, ролі та повноваження користувачів вебсервісу, детальний опис структури та схеми виводу ТМ, опис списку та профілів користувачів, детально викладено в Технічному завданні (Далі -ТЗ (Додаток 1)
  • Дизайн графічного інтерфейсу вебсервісу має бути інклюзивним – для всіх користувачів, у тому числі для користувачів з інвалідністю. Відповідні вимоги застосовуються до параметрів контрастності, шрифтів, відстаней та розмірів елементів, сумісність із застарілими пристроями та браузерами тощо, у відповідності до «Настанова з доступності веб-контенту W3C (WCAG) 2.1» не нижче рівня АА.

Строк надання послуг: строком до 20.01.2024, або до повного виконання зобов’язань сторонами від дати підписання Договору надання послуг. У вартість послуги повинно бути включено все зазначене вище відповідно технічних вимог до предмета закупівлі.

Вимоги до постачальника послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір про надання послуг, рахунок-фактура, акт виконаних робіт).

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копії документів, що підтверджують державну реєстрацію та податковий статус, банківські реквізити.
  2. Оригінал Рахунка-фактури.
  3. Зразок договору надання послуг.
  4. Лист зацікавлення (форма довільна).
  5. Тендерна пропозиція, заповнена згідно ТЗ у вигляді прототипів дизайну сторінок із деталізацією.
  6. Підтвердження наявного досвіду (портфоліо, не менше двох договорів з надання аналогічних послуг/ рекомендаційних листів тощо).
  7. Приклади раніше розроблених учасником продуктів, подібних до вимог замовника (не менше двох)

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Якість опису послуг та відповідність очікуванням організатора;
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою gismaecr@gmail.com до 20 грудня 2023 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності), та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН grants.ua@undp.org з темою листа «Відкритий тендер: “іззакупівлі послуг з розробки нового дизайну для вже працюючого вебсервісу” Угода RPP/2023/09/033/CR – Назва учасника» до 20 грудня 2023 до 16:00, а також, обов’язково, у письмовій формі із зазначенням на конверті “Відкритий тендер: закупівлі послуг ІТ компанії з розробки нового дизайну для вже працюючого вебсервісу”, назва ГО куди надається – ГО «Центр права та посередництва», за адресою: м. Харків, відділення №91 Нової Пошти, моб. 097 918 95 75 (оплата за рахунок відправника) до20 грудня 2023 до 16:00. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 16:00 20 грудня 2023 року, розгляду не підлягатимуть.

Наголошуємо, що електронний варіант пакету документів (заявки), потрібно надсилати лише на адресу grants.ua@undp.org. На адресу Нової Пошти надсилається запечатаний конверт з пакетом документів, який відкривається лише під час проведення тендерної процедури. Таким чином забезпечуються принципи максимальної прозорості та чесності в проведенні тендеру!

За результатами конкурсу буде відібрано одного переможця, який буде надавати послуги з розробки нового дизайну для вже працюючого вебсервісу відповідно наступних технічних вимог до предмета закупівлі.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Оцінка та порівняння пропозицій

Для оцінки пропозицій використовуватиметься складна оцінка, що окрім ціни буде брати до уваги наявність та тривалість підтвердженого попереднього досвіду виконання подібних робіт, якість та складність наданих прикладів попередньо розроблених продуктів.

Загальна кількість балів визначається як сукупність балів за кожним критерієм. Максимальна кількість балів, яку може отримати пропозиція складає 100 балів.

Кращою буде визнана цінова пропозиція, якій Тендерний комітет по вказаному вище алгоритму нарахує найбільшу кількість балів, але не нижче 50.

Переможцем буде та пропозиція, яка набере найбільшу кількість балів. Договір буде заключено із учасником, який подав переможну пропозицію.

Заступник голови правління ГО «Центр права та посередництва»

Кураш В.В.

Виконавець:

+380501701931, Ірина Міхальова

Файл:
tz-na-rozrobku-novoho-dyzaynu-vebservisu-hismaovk.pdf завантажений 33 рази
13:50
335
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...