Аналитики ГІСМАОВК презентували "Дослідження думки населення міста Лиман, щодо встановлення нових пам'ятних знаків"

Аналитики ГІСМАОВК презентували "Дослідження думки населення міста Лиман, щодо встановлення нових пам'ятних знаків"

Круглий стіл в форматі зум-конференції відбувся 28 січня 2021 року в рамках роботи з проблемними ситуаціями та конфліктами, які виявлені Геоінформаційною системою моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (надалі - ГІСМАОВК, детальніше www.dialog-ua.org) за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP).

Захід організовувався та проводився спільно з предстаниками міської влади та громадськості, які були задіяні в попередніх діалогах, що проводилися на території міста Лиман групо посередників ГІСМАОВК.

В результаті, було представлено:

  • попередні результати діалогових зустрічей, які були проведені в жовтні-грудні 2020 році в рамках роботи ГІСМАОВК;
  • презентовано дослідження думки населення міста Лиман щодо встановлення нових пам’ятних знаків/ меморіалів/ монументів/ пам’ятників
  • обговорено цікаві результати дослідження та підведено підсумки.

Детально, з результатами дослідження можна ознайомитися за послианням тут: http://ndo.lg.ua/articles/96-doslidzhennya-dumky-n...

Нагадуємо, що з 2020 року представники Мережі посередників ГІСМАОВК розпочали роботу щодо вирішення конфліктної ситуації із підвищенням напруження в громаді, що склалася у м. Лимані, у зв’язку із непорозумінням щодо контенту пам'ятника та місця його встановлення. Протягом вересня-грудня 2020 року група посередників проводила діалогові зустрічі з різними жителями громади міста Лиман щодо врегулювання ситуації, яка склалася навколо встановлення пам’ятника ветаранам АТО/ООС. Детальна інформація щодо цього конфлікту відображена на платформі ГІСМАОВК за посиланням:https://dialog-ua.org/problems/61-konflikt-navkolo-sporudzhennya-memorialu-heroyam-ato-u-misti-lyman.html.

Висловлюємо подяку та всім, хто долучився до заходу та цівавися результатами. Слід зазначити, що представники міськради подякували всім представникам ГІСМАОВК за роботу, що проводилася та проводиться, а присутні на заході  представників відділів культури та туризму, містобудування та архітектури, виконавчого комітету Лиманської міської ради висловили прохання отриманти детальні матеріали дослідження для врахування в подальшій роботі при формуванні проєктів та програм розвитку громади. 

12:05
254
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...