09 червня 2021 року відбулась рабоча зустріч посередників ГИСМАОВК и представника ВЦА м. Волноваха

09 червня 2021 року відбулась рабоча зустріч посередників ГИСМАОВК и представника ВЦА м. Волноваха

Під час зустрічі посередників ГІСМАОВК та представника ВЦА міста Волновахи були обговорені проблемні питання, які замепінговані системою.

09.06.2021 року відбулася робоча зустріч посередників ГІСМАОВК та представника ВЦА міста Волновахи — начальника відділу ЖКГ в форматі онлайн.

Під час зустрічі обговорили поточний стан та актуальність замепінгованих ситуацій системою ГІСМАОВК у Волноваській ОТГ, а саме:

1. Проблему санітарного стану підвальних приміщень багатоквартирних будинків (за адресами пров. Залізничний 29, 35 та вул. Будівельників 1, 5) https://dialog-ua.org/problems/238-problema-sanitarnoho-stanu-pidvalnykh-prymishchen-bahatokvartyrnykh-budynkiv.html

2. Занепад села Трудове https://dialog-ua.org/problems/94-zanepad-sela-trudove-volnovaskoyi-oth.html

3. Проблему безпеки дітей через відсутність вуличного освітлення та попереджуючих знаків біля дитячого садка https://dialog-ua.org/problems/237-problema-bezpeky-ditey-cherez-vidsutnist-vulychnoho-osvitlennya-ta-uperedzhuyuchykh-znakiv-bilya.html

По зазначеним питанням напрацювали можливі шляхи їх вирішення та подальші кроки взаємодії Волноваської ОТГ з системою ГІСМАОВК, а саме:

  1. Щодо проблеми санітарного стану підвальних приміщень багатоквартирних будинків представник міської влади зазначив про необхідність та доречність допомоги в організації круголо столу в діалоговому форматі з експертним середовищем в питаннях надання якісних послуг з водопостачання та водовідведення.
  2. Щодо проблеми занепаду села Трудове визначили необхідність взаємодії з представниками місцевої громадськості з приводу проблем з безпритульними тваринами в селі, взаємообмін досвіду з іншими громадами регіону зі схожою проблематикою та можливість залучення місцевих представників громадськості до заходів по зазначеним питанням з метою обміну досвідом.
  3. Щодо проблеми безпеки дітей через відсутність вуличного освітлення та попереджуючих знаків на шляху до дитячого садка визначили необхідність проведення діалогової зустрічі з батьками дітей та місцевих мешканців щодо обговорення та вирішення питання безпечного переміщення дітей та батьків на шляху до дитячого садочка за сприяння Мережі посередників ГІСМАОВК.

Крім того, на зустрічі представник ВЦА м.Волноваха зазначив про важливість та необхідність роботи системи ГІСМАОВК, адже, системний та комплексний підхід по роботі з конфліктними ситуаціями та проблемами, наразі, є вкрай необхідним для зниження конфліктності в громадах та налагодження взаємодії влади та громади.

12:50
276
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...