Діалог у Волновасі було присвячено питанням вуличного освітлення та упереджуючим знакам біля дитячого садка по вулиці Шевченко

Діалог у Волновасі було присвячено питанням вуличного освітлення та упереджуючим знакам біля дитячого садка по вулиці Шевченко

21 липня 2021 року відбулася діалогова зустріч посередників ГІСМАОВК з представниками профільних департаментів - освіти та архітектури, керівником відділу житлово-комунального господарства Військово-цивільної адміністрації м. Волновахи та представником громади батьківського комітету ДНЗ №48 за темою зустрічі «Обговорення ситуації, яка склалася щодо вуличного освітлення та попереджуючих знаків біля дитячого садка по вулиці Шевченко м. Волновахи”.

Детальніша інформація щодо даної проблеми за посиланням — dialog-ua.org/problems/237-problema-bezpeky-ditey-cherez-vidsutnist-vulychnoho-osvitlennya-ta-uperedzhuyuchykh-znakiv-bilya.html

В ході зустрічі було встановлено, що питання вуличного освітлення та попереджуючих знаків біля дитячого садка №48 є актуальною проблемою для громади зокрема батьків та дітей дитячого садка та потребує вирішення.

В результаті спільного обговорення поточної проблеми було з'ясовано де саме повинні бути розташовані упереджуючи знакі та освітлення по вулиці Шевченко м. Волновахи.

Дмитром Кобзарем була представлена схема місцевості з особливостями розташування електро та водопровідної мереж та запропоновано декілька варіантів вирішення даного питання.

В результаті спільного обговорення можливостей реалізації кожної пропозиції, було прийнято рішення участі у проекті “Бюджет участі” для реалізації проекту з освітлення по вул Шевченко м. Волновахи у межах громадського бюджету заходів, спрямованих на розвиток громади.

Питання щодо встановлення попереджуючих знаків потребує розробки та узгодження окремого проекту та заплановано на майбутній час.

Було здобуто домовленостей про організацію додаткової зустрічі з робочою групою, яка включатиме активних представників громади з числа батьків та співробітників ДНЗ № 48 з планування та розробки проекту для подання на конкурс до проекту “Бюджет участі” Військово-цивільної адміністрації м. Волновахи.

Наприкінці зустрічі усі учасники діалогу відзначили ефективність проведеного заходу саме у форматі діалогу, що найкраще сприяє налагодженню комунікації громадянського суспільства та влади для визначення проблемних питань та потреб громади та можливостей щодо їх реалізації і вирішенню.

13:45
244
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...