В Торецьку обговорили ситуацію, що склалася з Терцентром соціального обслуговування населення

В Торецьку обговорили ситуацію, що склалася з Терцентром соціального обслуговування населення

03 вересня 2021 року відбулась діалогова зустріч посередників ГІСМАОВК з уповноваженими особами Комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Торецької міської ВЦА Бахмутського району Донецької області та представниками профільних управлінь Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області.

Зустріч присвячена темі: «Обговорення ситуації стосовно прилеглої території Комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Торецької міської ВЦА Бахмутського району Донецької області». Більш детальна інформація щодо цього конфлікту відображена на платформі ГІСМАОВК за посиланням: https://dialog-ua.org/problems/263-konflikt-mizh-kz-terytorialnyy-tsentr-sotsialnoho-obsluhovuvannya-nadannya-sotsialnykh-posluh-to.html .

Керівник Комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Торецької міської ВЦА Бахмутського району Донецької області» зазначила, що оформлення прилеглої території потрібно для вирішення питання безпеки осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, комфорту та організації прогулянок. Сторони проаналізували та визначились з кроками щодо оформлення земельної ділянки та подальшого плану встановлення огорожі. Уповноважені представники профільних управлінь Торецької міської ВЦА Бахмутського району Донецької області погодились з необхідністю переоформлення земельної ділянки та надали допомогу у аналізі відповідних документів. Також сторони обговорили інші актуальні потреби закладу та осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, можливість співпраці та долучення до їх вирішення посередників ГІСМАОВК та Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP). Тим більше, що заклад попав під громадський моніторинг аналізу інклюзивності, що не так давно проводили в рамках співпраці з UN RPP інклюзивні громадські радники за рекомендацією Департаменту соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації в рекомендованих громадах Донецької області (про що писали тут: http://ndo.lg.ua/news/727-chym-zakinchylysya-dialo...).

Сторони визначили необхідні кроки, запити для початку процедури ініціювання переоформлення прилеглої земельної ділянки для надання права на постійне користування комунальному закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Торецької міської ВЦА Бахмутського району Донецької області для обслуговування осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, а також звернули увагу на необхідність залучення до цього процесу посередників ГІСМАОВК. 03 вересня 2021 року, спільно з посередниками ГІСМАОВК, представниками закладу подані відповідні заяви на переоформлення земельної ділянки до Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області.

Усі учасники діалогової зустрічі відмітили позитивну динаміку проведення діалогу та наголосили, що зустріч була конструктивною та цікавою.

Діалогова зустріч проведена посередниками ГІСМАОВК в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру. реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

09:55
251
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...