Аналітика конфліктів за кластерним принципом уваги аналітиків ГІСМАОВК

Аналітиками ГІСМАОВК проведено аналіз конфліктів в першому, другому та трерьому географічних кластерах Донеччини та Луганщини. 

Що відбувалося з конфліктами в громадах зазначених георгафічних кластерів, невеличкі налітичні зрізи за період квітень-липень 2021 року Вашій увазі за посиланнями нижче та в новинах нашого сайту.

За період квітень-липень 2021 року аналітиками ГІСМАОВК проведено моніторинг місцевих ЗМІ та соціальних мереж, оцінка думки представників місцевих громад під час особистого спілкування та за результатами такого моніторингу виявлено більш 100 повідомлень проблемного та конфліктного характеру. 

В перший географічний кластер увійшли пілотні громади: Добропільська ОТГ, Дружківська ОТГ, Мирноград, Слов'янськ, Очеретине, Краматорськ, Сіверська ОТГ, Соледарська ОТГ, Новгородське, Попасна, громади минулого Новоайдарського району та міст: Золоте, Трьохізбенка, Гірське.

Звіт за посиланням тут.

В  другий географічний кластер увійшли пілотні громади: Мангушський район, Волноваське ОТГ, Ольгинка, Красногорівка, Мар'їнка, Курахове, Маріуполь, Вугледарське ОТГ, Сартанське ОТГ, Покровськ, Велико-Новосілківський район, Авдіївка, Світлодарськ.

Звіт за посиланням тут

В  третій географічний кластер увійшли пілотні громади: Лозно-Олександрівська, Привільська, Троїцька, Нижньо Дуванська, Біловодська об’єднані територіальні громади; Мілове, Красна Талівка, Станиця Луганська, Щастя, Кремінна, Красноріченське, Сєвєродонецьк, Лисичанськ.

Звіт за посиланням тут.

З метою підвищення довіри до геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфлікту аналітики беруть участь у фокус-групових дослідженнях та особистих зустрічах з постачальниками інформаційних повідомлень в ГІСМАОВК в громадах.

Аналітики ГІСМАОВК постійно приймають участь в експертних щотижневих нарадах з метою аналізу процесів відносно змін та динаміки розвитку конфліктів.

Незважаючи на ситуацію в країні, пов’язаною з пандемією COVID-19 та кліматичними негараздами, нестандартних ситуацій чи будь-яких перепон для виконання аналітичної роботи в рамках ГІСМАОВК немає.

Команда аналітиків ГІСМАОВК.


617
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...